ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Οι Μεταθέσεις των Στελεχών θα φτάνουν στον ΤΡΑΜΠ...


Διαβάσαμε στο έγκυρο militaire.gr ότι Στρατιωτικός ο οποίος μετατέθηκε από το Τατόι στην Πάρνηθα έπιασε στη βουλή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και του έκανε παράπονα ότι η μετάθεση του είναι δυσμενής. Εύλογα αναρωτιόμαστε λοιπόν αν θα πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε με την συμπεριφορά αυτού του Στελέχους γιατί πιθανών να μην έχει στην καριέρα του φύγει ποιο μακρυά από το Νομό Αττικής και του κακοφάνηκε που πήγε στην Πάρνηθα δηλαδή πάλι στον ίδιο Νομό.

Άραγε να γνωρίζει ότι αρκετοί χιλιάδες συνάδελφοι του υπηρετούν στα σύνορα για αρκετά χρόνια μάλιστα μακρυά από τους τόπους συμφερόντων τους και αγωνιούν κάθε χρόνο μήπως πάρουν κανένα μόριο παραπάνω ώστε να μπορέσουν να έρθουν ποιο κοντά στα μέρη τους...Μάλλον δεν θα το γνωρίζει γιατί αν το γνώριζε δεν θα τόλμαγε να το συζητάει.Πάντως είναι και τυχερός γιατί αν δεν ήταν ΥΕΘΑ ο Πάνος Καμμένος και ήταν άλλος Υπουργός προηγούμενων Κυβερνήσεων στην θέση του σίγουρα θα τον είχε στείλει σήμερα το πρωί στην ΠΙΝΕΖΑ για να μάθει πραγματικά τι είναι η δυσμενής μετάθεση για τον Στρατιωτικό.

Σας αφήσαμε όμως και το καλύτερο για το τέλος ο εν λόγω συνάδελφος σας που δεν γνωρίζει τι πάει να πει δυσμενής μετάθεση είναι από αυτούς που επιθυμούν να σας εκπροσωπούν και να αγωνισθούν με σθένος και υπευθυνότητα για όλα τα δικά σας προβλήματα... τυχερούληδες για τις δικές σας μεταθέσεις θα κάνει παράπονα στον ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ....« PREV
NEXT »
Loading...