ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:
latest

Άνω κάτω η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας από τον εξαγριωμένο Γεωργιάδη - Διεκόπη η συνεδρίαση


Σε άλλο ένα κρεσέντο λαϊκισμού και κουτσαβακισμού επιδόθηκε στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ φωνάζοντας και χτυπώντας το χέρι στο έδρανο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξέφυγε σε τέτοιο σημείο που ο προεδρεύων της Επιτροπής, Κώστας Δουζίνας, σηκώθηκε όρθιος και ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεδρίασης, η οποία θα συνεχιστεί στις 16:00.

του Άγγελου Προβολισιάνου

Εν εξάλλω ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του συνδικαλιστή των Ενόπλων Δυνάμεων, Ανέστη Τσουκαράκη, επειδή -όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ- ο εν λόγω συνδικαλιστής διεκδικούσε με σθένος τα αναδρομικά των στρατιωτικών από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τώρα όχι, ενώ επέκρινε με το γνωστό του ύφος την στάση που τηρεί ο κ. Τσουκαράκης κατά την εκδίκαση της σχετικής δίκης για τις διεκδικήσεις του κλάδου. «Αντί να μιλήσεις για αναδρομικά ήρθες να μας πεις για τα κλεμμένα» είπε φωνασκώντας ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε απευθυνόμενος προς τον κ. Τσουκαράκη ότι δεν άκουσε να πει τίποτα σχετικά με τις συντάξεων των στρατιωτικών. Μάλιστα, η ένταση κορυφώθηκε όταν ο τομεάρχης Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης άρχισε να χτυπά το χέρι του στο έδρανο, επικρίνοντας το γεγονός ότι ο προηγούμενος πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, χαρακτηριζόταν προδότης από τους συνδικαλιστές. «Και δεν ντρέπεσαι;» διερωτήθηκε ο ίδιος.

«Διακόπτεται η συνεδρίασης» είπε έχοντας σηκωθεί όρθιος ο προεδρεύων της διαδικασίας, Κώστας Δουζίνας, προσπαθώντας να προλάβει τυχόν έκρηξη ανάμεσα στον συνδικαλιστή και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.
ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr« PREV
NEXT »
Loading...