ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ανακαινίζει το σπίτι του ο Ακης … και προκαλεί απορία πού βρίσκει τα χρήματα


Τελειωμό δεν έχουν οι θησαυροί του Ακη Τσοχατζόπουλου… Ο τελευταίος ύψους 80 εκ ευρώ που ανακάλυψαν οι Ελβετικές αρχές πριν λίγες εβδομάδες, ήταν μίζες από ρωσικά εξοπλιστικά… Κατά συνέπεια ελάχιστη σημασία έχει από πού προέρχονται τα χρήματα με τα οποία αυτές τις ημέρες ο πρώην υπουργός και η σύζυγος του προχωρούν σε εκτεταμένη ανακαίνιση του σπιτιού που ζουν στο Χαλάνδρι και περιλαμβάνει από τα έπιπλα, μέχρι τις κουρτίνες και τα κουρτινόξυλα που είναι και αδυναμία της κυρίας Σταμάτη!Θα πει κανείς ότι πρόκειται για έναν γέρο άνθρωπο, άρρωστο που πλήρωσε αυτός και η οικογένεια του τις «αμαρτίες» και ας τον αφήσουμε να ζήσει όσο του απομένει… Μάλιστα μπορεί να συμπληρώσει κάποιος άλλος ότι είναι ο μόνος που πήγε φυλακή. Ενώ δεν ήταν ο μόνος που έπαιρνε μίζες!

Ομολογουμένως το τελευταίο είναι σωστό! Κανείς άλλος δεν πήγε φυλακή πέρα από τον Ακη Τσοχατζόπουλο σαν να πλήρωσε αυτός για όλους!

Αλλά για να λέγονται και τα πράγματα με το όνομα τους… το ότι ο Ακης Τζοχατζόπουλος στα 85 του χρόνια τα 5 ή 6 τα πέρασε στη φυλακή δεν σημαίνει ότι διαγράφονται τα υπόλοιπα 50 που πέρασε πλουσιοπάροχα! Ενώ συνεχίζει να περνά καλά, σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους της ηλικίας του!
ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr/« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com