ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Καταδρομέας ετών 92!!!


Ο Πάνος Καμμένος βράβευσε τον Ζήσιμο Μπράντη, τον γηραιότερο εν ζωή εθνοφύλακα.

Μια ζωή καταδρομέας, λένε όσοι αξιώθη­καν στη ζωή τους να φορέσουν τον πράσινο μπερέ, και αυτό επιβεβαιώνεται απόλυτα στην περίπτωση του Ζήσιμου , Μπράντη, ο οποίος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι στα 92 του είναι ο γηραιότερος εν ζωή εθνοφύλακας!

Ο 92χρονος, που παρά τα χρόνια του παραμένει στην πρώτη γραμμή, ήταν εκείνος που υποδέχτηκε στη Ρόδο τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί τη διακλαδική άσκηση «Παρμενίων 2017».

Το «πι» στο οποίο στηρίζεται δεν τον εμπο­δίζει να έχει ακόμη καρδιά λιονταριού, όπως φαίνεται και από όσα είπε στον υπουρ­γό: «Το 1974 ήμουν σε ένα πολυβολείο και περίμενα, αλλά δυστυχώς δεν πέρασε απέναντι κανένας Τούρκος. Όσο είμαι εγώ εδώ δεν πρόκειται να πε­ράσει κανείς»!
Ο Πάνος Καμμένος, που βράβευσε τον Ζήσιμο Μπράντη για την προσφορά του, τόνισε: «Χαίρομαι ακόμα περισσότερο, δι­ότι παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες όχι μόνο την ενεργή συμμετοχή όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη μεγαλύτερη εθνική μας άσκηση, αλλά και την αναβαθμισμένη συμμετοχή της Εθνοφυλακής μας... Ζωντανό παρά­δειγμα είναι ο 92χρονος καταδρομέας μας, που βρίσκεται σήμερα στην πρώτη γραμμή παρακολούθησης της άσκησης». 

Ο αειθαλής καταδρομέας δείχνει αποφασισμένος να παραμείνει στις επάλ­ξεις της Εθνοφυλακής, που αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο στις ακριτικές περιοχές με συνεισφορά η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην άμυνα της χώρας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΑΛΑ-ikotsalas@espressonews.gr
(ESPRESSO-07/10/2017)
http://staratalogia.blogspot.gr« PREV
NEXT »
Loading...