ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Loading...

Επίσκεψη Διατελεσάντων Διοικητών Κέντρου Εκπαίδευσης και Σχολής Εφοδιασμού -Μεταφορών, στις Εγκαταστάσεις τους

09 Σεπτεμβρίου 2017

Στο πλαίσιο δράσης που έχει καθιερώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, σύμφωνα με την οποία οι διατελέσαντες Διοικητές Κέντρων Εκπαίδευσης και Σχολών του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιούν επισκέψεις στα Κέντρα και τις Σχολές που διοίκησαν, την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017, οι διατελέσαντες Διοικητές του Κέντρου Εκπαίδευσης και της Σχολής Εφοδιασμού – Μεταφορών, πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις τους, στη Σπάρτη.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στις εξελίξεις του Σώματος Εφοδιασμού – Μεταφορών και πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, στην κατεύθυνση της περαιτέρω αναβάθμισης του Σώματος.
Το Γενικό επιτελείο Στρατού, θεωρεί την παραπάνω δράση ως ιδιαιτέρως σημαντική, αφού οι εμπειρίες και οι γνώσεις των πρώην Διοικητών, οι οποίοι υπηρέτησαν το Στρατό Ξηράς, την Πατρίδα και γενικότερα το κοινωνικό σύνολο επί σειρά ετών από νευραλγικές θέσεις, αποτελούν για όλους τους νεότερους πηγή πολύτιμων γνώσεων και ιδεών.

Τους διατελέσαντες Διοικητές υποδέχθηκαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εφοδιασμού – Μεταφορών του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Αναστάσιος Γεωργίου και ο Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού – Μεταφορών, Ταξίαρχος Ιορδάνης Χατζηνικολάου.

Loading...