ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Λύθηκε στο “μυστήριο” με την αναβολή της άσκησης στην Ξάνθη


Αποσαφηνίστηκαν τελικά, οι λόγοι της αναβολής της Άσκησης μονάδων του Δ’ΣΣ στην περιοχή της Ξάνθης.Σύμφωνα με πληροφορίες, η διεξαγωγή της άσκησης στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερο χρόνο λόγω πολλαπλών υποχρεώσεων των Μονάδων και, κυρίως, της συμμετοχής τους στην διακλαδική άσκηση “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ” που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στην Θράκη.

Η μέριμνα για το προσωπικό του Στρατού φαίνεται πως επικράτησε και παραμένει ψηλά στην ατζέντα της στρατιωτικής Ιεραρχίας. Μπορεί από κάποιους να σχολιάστηκε αρνητικά  όμως η προσοχή της ηγεσίας για την αποφυγή της καταπόνησης του προσωπικού, προφανώς και αξιολογείται θετικά.

ΠΗΓΗ: xanthi2.gr/« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com