ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ! Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να επιτεθούν στην Βόρεια Κορέα


Ο Ντόναλντ Τραμπ για ακόμα  μια φορά ρίχνει «Λάδι στη φωτιά», ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ απειλεί με πόλεμο την Βόρεια Κορέα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε πως οι ΗΠΑ είναι πανέτοιμες να επιτεθούν στην χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν.
«Είμαστε εντελώς προετοιμασμένοι για τη δεύτερη επιλογή, η οποία δεν είναι η προτιμώμενη επιλογή», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Λευκό Οίκο μαζί με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας.

«Αν όμως πάρουμε αυτή την επιλογή, θα είναι καταστροφική, μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι θα είναι καταστροφή για τη Βόρεια Κορέα. Αυτή η δεύτερη επιλογή είναι η στρατιωτική παρέμβαση. Αν χρειαστεί, λοιπόν, θα το κάνουμε» τόνισε.Ο Τραμπ σχολίασε και τις δηλώσεις του Βορειοκορεάτη ΥΠΕΞ που υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ έχουν κηρύξει πόλεμο στη χώρα του και πως θα βομβαρδίσουν αμερικανικά μαχητικά. Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως ενήργησε πολύ λανθασμένα και ότι είπε πράγματα που δεν έπρεπε ποτέ να ειπωθούν.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το ζήτημα με τη Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να έχει διευθετηθεί εδώ και 25 χρόνια και πως έχουν περάσει πολλοί Πρόεδροι οι οποίοι του κληροδότησαν «ένα χάος» στο συγκεκριμένο ζήτημα.
crashonline.gr/« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...