ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΕΜΘ: Ανάμεικτα τα Συναισθήματα τους για το νέο Νομοσχέδιο του ΥΕΘΑ


Σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις, που φθάνουν στον enoplo.com από αναγνώστες μας, οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία των ΕΜΘ, εισπράττουμε  ότι τα συναισθήματα τους, είναι ανάμεικτα για το νέο νομοσχέδιο του ΥΕΘΑ, περίμεναν να τους δοθεί κάτι παραπάνω, από αυτό που προβλέπει το νομοσχέδιο, δηλαδή τον αποστρατευτικό βαθμό, του Ανθυπολοχαγού και αντιστοίχων.

Μπορεί αυτά τα παραπάνω που ζητούν, να είναι εφικτά και δίκαια, αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε και δύο σημαντικές παραμέτρους, για το θέμα αυτό:α. Τις αντιδράσεις, των Στελεχών από ΑΣΣΥ, που αντιδρούν σε μια τέτοια περίπτωση, στο να δοθούν ανώτεροι εξελικτικοί βαθμοί στους ΕΜΘ, με αποτέλεσμα αυτού, ο εκάστοτε ΥΕΘΑ, για να κρατάει ισορροπίες, δεν δίνει τίποτα και αφήνει τα πράγματα, ως έχουν.

β. Το γεγονός, ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ο πρώτος ΥΕΘΑ, από το 1990 που ξεκίνησε ο θεσμός των ΕΜΘ, ο οποίος τόλμησε και έκανε την πρώτη κίνηση και τους έδωσε, έστω έναν βαθμό παραπάνω αποστρατευτικό Αξιωματικού, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο, στην πορεία, με άλλα μελλοντικά νομοσχέδια, να έρθει και κάτι άλλο καλύτερο γι αυτούς.  

« PREV
NEXT »
Loading...