ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συμπλήρωση εντύπων φρουρών προτίμησης τι θα πρέπει να προσέξετε

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Γράφει η Συντακτική Ομάδα του Enoplos!

Ήρθε ο καιρός, για την συμπλήρωση των εντύπων φρουρών προτίμησης από τα Στελέχη των ΕΔ, σας δίνουμε μερικές συμβουλές, από εμπειρίες παλαιότερων Στελεχών, για το πως θα πρέπει να πράξετε, ώστε να συμπληρώσετε για το συμφέρον σας, τα ηλεκτρονικά έντυπα.

Επιλέξτε με νηφαλιότητα τον τόπο που θέλετε να υπηρετήσετε χωρίς βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Σκεφθείτε σοβαρά την οικογενειακή σας κατάσταση και τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν στην οικογένεια σας σε μια λαθεμένη σας απόφαση.

Να έχετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας το γεγονός ότι καμιά φορά υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί τα πράγματα να μην πάνε όπως τα έχουμε υπολογίσει εμείς.


Οι περισσότεροι έχετε ήδη εμπειρία αρκετών ετών στην υπηρεσία σας και μπορείτε να ζυγίσετε τις καταστάσεις για να είναι ορθή η οποιαδήποτε απόφαση σας.

Εάν δεν τα καταφέρετε να μετατεθείτε μην σας πιάνει πανικός ή κατάθλιψη αποδεχτείτε το η ζωή και η καριέρα σας συνεχίζεται προσπαθήστε πάλι την επόμενη φορά.

Το ιστολόγιο Enoplos, εύχεται ολόψυχα στα Στελέχη, να ικανοποιηθούν οι τυχόν επιθυμίες τους και να τοποθετηθούν, οι περισσότεροι γιατί όλοι εκ των πραγμάτων δεν γίνεται, με τις νέες ετήσιες μεταθέσεις, στις φρουρές επιθυμίας τους ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ  ΝΕΑ