ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

"Βασιλική" επίσκεψη Στρατηγού Κωσταράκου στην Ισπανία


Σήμερα έλαβε χώρα η επίσημη επίσκεψη στην Μαδρίτη για τον Στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο, όπως κοινοποίησε στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ άλλων το πρόγραμμα περιείχε απόδοση τιμών και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο της Plaza de la Lealtad και στη συνέχεια συνομιλίες με τον Ισπανό Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Alejandre για την ισπανική προοπτική και συμμετοχή στις αποστολές και επιχειρήσεις της ΕΕ.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος αναφέρει:

"Η Ισπανία είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη στρατιωτική συμμετοχή στην ΕΕ. Στη συνέχεια με δέχτηκε η ΑΜ ο Ισπανός Βασιλιάς Felipe de Borbon y Grecia στο γραφείο του στο Zarzuela Palace. Εξαιρετικές συνομιλίες με ένα χαρισματικό ηγέτη που έχει βαθιά γνώση των στρατιωτικών και ευρωπαϊκών θεμάτων. Η τιμή που μου έκανε ήταν πράγματι μεγάλη. Ακολούθως επίσκεψη στο Δορυφορικό Κέντρο της ΕΕ στη Αεροπορική Βάση Torrejon και ενημέρωση για τις δραστηριότητες του. Το απόγευμα συναντήσεις με την Ισπανίδα Υπουργό Αμυνας De Cospedal και τον Γενικό Δντη Αμυντικής Πολιτικής του ΥΠΑΜ Ναύαρχο Martinez Nunez και συνομιλιες για το μέλλον των Ευρωπαϊκών Αμυντικών πρωτοβουλιών. Πολλες και σημαντικές δραστηριότητες για την πρώτη μέρα. Απόλυτη ταύτιση απόψεων με τους συνομιλητές μου και απίστευτη φιλοξενία."

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του Στρατηγού:

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...