ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Μετρημένοι στα δάχτυλα οι ΕΠΟΠ και οι ΕΜΘ

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Η ανάγκη πρόσληψης προσωπικού στις ΕΔ δεν είναι κάτι το περίεργο αλλά η πραγματικότητα.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ότι μέρα με την μέρα το μόνιμο προσωπικό μειώνεται είτε λόγω παραιτήσεων κυρίως από τους ΕΠΟΠ είτε λόγω συνταξιοδότησης αλλα και παραίτησης από τους ΕΜΘ.

Ποιο όμως από τα τρία σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων έχει υποστεί την μεγαλύτερη μείωση;

Έρευνα θέλει το Πολεμικό Ναυτικό να έχει τους λιγότερους κυρίως ΕΠΟΠ, μετρημένοι στα δάχτυλα από τον αρχικό αριθμό πρόσληψης.

Ακολουθεί ο Στρατός Ξηράς επίσης με μια σημαντική μείωση τόσο σε ΕΠΟΠ αλλά και σε ΕΜΘ.

Τέλος έρχεται η Πολεμική Αεροπορία.

Τι κάνει το προσωπικό να οδηγείται σε παραίτηση; Η <μόνιμη> απορία

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τόσο οι ΕΠΟΠ όσο και οι ΕΜΘ έχουν αρχίσει να εκτελούν καθήκοντα και υπηρεσίες μη συμβατές για την ηλικία τους, άλλες φορές και με υπέρβαση κανονισμού, με αποτέλεσμα να έχουν και προβλήματα υγείας. Βέβαια συνεχίζουν να δίνουν παραπάνω από το 100% του εαυτού τους.

Οι <ενέσεις> των ΟΒΑ σίγουρα δεν πιάνουν τόπο γιατί το μέλλον είναι αβέβαιο και οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει και η ερώτηση συνεχίζει να είναι πότε θα γίνουν οι προσλήψεις για ΕΠΟΠ.

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...