ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ένοπλος στο google+

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΣΚΑ! Στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής οι φωτιές στην Αττική

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Πενήντα φωτιές είχαμε μέσα σε ένα 24ωρο όπως ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, η πυροσβεστική με αποτέλεσμα η ηγεσία της αλλά και ο υπουργός κ. Τόσκας να ανησυχούν  για την έκτασή του φαινομένου. 

Ειδικά ο υπουργός σε συνέντευξη του εξέφρασε τον προβληματισμό του για τους εμπρησμούς στην Αττική και ανέφερε ότι τέτοιου είδους περιστατικά εξετάζονται και από την αντιτρομοκρατική.

Ο αναπληρωτής υπουργός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθηναϊκού Πρακτορείου, εξέφρασε προβληματισμό για «τους δύο εμπρησμούς μέσα σε δύο μέρες στο Άλσος Βεΐκου και άλλον έναν στην Καισαριανή, στους πιο δασωμένους αστικούς ιστούς της Αθήνας».

«Κάποιες φωτιές με προβληματίζουν πολύ, μήπως δεν είναι τόσο αθώες και κάποιοι έχουν άλλα στο μυαλό τους. Έχουμε χρησιμοποιήσει αυτές τις ημέρες, που είναι και οι άνεμοι έντονοι, την αστυνομία, την ασφάλεια ακόμη και την αντιτρομοκρατική, για να αποτρέψουμε κάποιους, που έχουν άλλα στο μυαλό τους» είπε, ενώ γνωστοποίησε ότι σε εξέλιξη και στο στάδιο της επεξεργασίας στοιχείων βρίσκεται η διερεύνηση περιπτώσεων εμπρησμών.

 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ...