ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Συμμετοχή του ΠΝ στις εκδηλώσεις «Συνοριακά της Νεότερης Ελλάδας»


Την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Γ. Παυλόπουλος ΠΝ παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις Καθορισμού των Πρώτων Συνόρων του Νεότερου Ελληνικού Κράτους, με τίτλο «Συνοριακά της Νεότερης Ελλάδας»,  στον Πόρο.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω εκδηλώσεων κατέπλευσε στον Πόρο το Ναρκοθηρευτικό ΚΑΛΥΨΩ όπου πραγματοποιήθηκε επισκεπτήριο κοινού, ενώ η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού συμμετείχε σε συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com