ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Επίσκεψη και Ομιλία Αρχηγού ΓΕΣ στην ΣΔΙΕΠ

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Τη Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ) στη Θεσσαλονίκη.Κατά τη διάρκεια της ομιλίας προς το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους σπουδαστές της Σχολής, επισήμανε ότι το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης αποτελεί ισχυρό στοιχείο αποτροπής, ενώ η άριστη επαγγελματική κατάρτιση των στελεχών μας συμβάλλει στη διατήρηση ενός αξιόμαχου, ευέλικτου και αποτελεσματικού Στρατού.


Η ΣΔΙΕΠ αποτελεί το τελευταίο «Kλαδικό» σχολείο των Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, προετοιμάζοντάς τους για Διοικητές και Επιτελείς ικανούς να στελεχώσουν με αισιοδοξία και υπερηφάνεια έναν ευέλικτο, ποιοτικό και αποτελεσματικό Στρατό.

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...