ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Συνάντηση ΠΟΕΣ με Φώφη Γεννηματά τι συζήτησαν

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Αντιπροσωπεία της ΕΓ της Ομοσπονδίας μας συναντήθηκε σήμερα, 03 Αυγούστου 2017, με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κα Φώφη Γεννηματά, στο γραφείο της, στη Βουλή των Ελλήνων.

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε κατά τη συνάντηση κινήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ διαπιστώθηκε η λεπτομερής γνώση της κας Προέδρου για τα ζητήματα των στρατιωτικών και των οικογενειών τους.

Η αντιπροσωπεία ενεγχείρησε στην κα Πρόεδρο υπόμνημα με θέματα που χρήζουν νομοθετικών παρεμβάσεων, ανέδειξε την προσπάθεια παραπλάνησης της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών και δόθηκε η υπόσχεση και από τις 2 πλευρές για συνέχιση των επαφών στο προσεχές διάστημα.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Τσουκαράκης Ανέστης
Συνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800 Ο Γεν. Γραμματέας

Μαστρογιαννάκης Χρίστος
Λοχαγός (ΠΒ)
6931116066


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...