ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Άνδρες των ΟΥΚ εξουδετέρωσαν τρία βλήματα στον Αγιόκαμπο

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Με ελεγχόμενη έκρηξη από άνδρες των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών που έφτασαν από το Σκαραμαγκά καταστράφηκαν χθες το μεσημέρι τρία βλήματα που χρονολογούνται από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στον Αγιόκαμπο της Λάρισας.Τα τρία βλήματα εντοπίστηκαν από λουόμενο στην περιοχή και αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από την παραλία του Αγιοκάμπου, όπου οι λουόμενοι έκαναν αμέριμνα το μπάνιο τους. 

Αρχικά ειδοποιήθηκε το λιμενικό, το οποίο και τοποθέτησε μια σημαδούρα στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια το κλιμάκιο της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, προχώρησε στην καταστροφή των βλημάτων μέσω ελεγχόμενης έκρηξης.
Πηγή: ert.gr

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...