ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Μία φωτογραφία και μία λεζάντα με νόημα από τον αντιστράτηγο Στεφανή

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Του Λεωνίδα Μπλαβέρη

Μία φωτογραφία με εξαιρετική σημασία και νόημα ανήρτησε πριν από λίγη ώρα στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο προερχόμενος από το Όπλο του Ιππικού-Τεθωρακισμένων Αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, με αφορμή τη σημερινή «ημέρα» της XXV (25η) Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (XXV ΤΘΤ), που είναι αφιερωμένη στο προσωπικό, στο έργο και στην αποστολή της.

Μάλιστα δε ο Αρχηγός έγραψε τα εξής, που μεταφέρουμε επί λέξει: «Σήμερα "ημέρα" της ΧΧV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στο ΓΕΣ και δυο στελέχη της, μου έκαναν την τιμή να φωτογραφηθούν μαζί μου. Χαιρετώ με αγάπη και σεβασμό στο έργο και την προσφορά τους, την Αρχιλοχία κ. Νταβουλτζοπούλου Δέσποινα και τον Επιλοχία κ. Δημητρόγλου Βασίλειο». 
parapolitika.gr


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...