ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΑΛΟ! Ο στρατός δεν είναι ατσαλάκωτος έχει κάνει….

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου ότι ο στρατός είναι… ατσαλάκωτος προκάλεσαν την αντίδραση αξιωματικών, υπαξιωματικών αλλά και της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων.

«δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, αλλά κάνει μόνο για παρελάσεις». Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ευχήθηκε να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων, υπαινισσόμενος ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα.

Σχεδόν δύο 24ωρα μετά τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση με στοιχεία για την κοινωνική προσφορά των ενόπλων δυνάμεων στην δασοπυρόσβεση, στις αεροδιακομιδές ασθενών και στο προσφυγικό.

Από το ΓΕΕΘΑ επισημαίνεται ότι το διάστημα από την 1η Μαΐου μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 2.271 στελέχη για κατάσβεση πυρκαγιών, έχουν γίνει 470 έξοδοι εναερίων μέσων, διαφόρων τύπων, καλύπτοντας συνολικά 980 ώρες πτήσης για επιτήρηση και κατάσβεση πυρκαγιών και προστίθεται ότι από την αρχή του 2017 έχουν πραγματοποιηθεί 1.593 ώρες πτήσεων εναέριων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων, διαφόρων τύπων, σε 653 αποστολές αεροδιακομιδών 917 ατόμων που έχρηζαν ιατρικής συνδρομής.

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...