ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ: Γιατί χτύπησαν οι σειρήνες πολέμου σε όλη τη χώρα


Αναστάτωση και ερωτηματικά προκάλεσε σήμερα το πρωί ο ήχος των σειρήνων που ακούστηκε σαν απειλή σε όλη τη χώρα.Τα αίτια παραμένουν άγνωστα και η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πως ενεργοποιήθηκαν οι σειρήνες το πρωί της Παρασκευής.

Όπως επισημαίνει, στο πλαίσιο περιοδικών τεχνικών δοκιμών του συστήματος ηχητικής ειδοποίησης της υπηρεσίας ΠΑΜ-ΠΣΕΑ που γίνονται κάθε Παρασκευή, χωρίς να ακούγονται οι σειρήνες, ενεργοποιήθηκαν σήμερα το πρωί από αίτια που διερευνώνται, σειρήνες του συστήματος ανά την επικράτεια.
crashonline.gr

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com