ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς: Δολοφονία Τάσου Ισαάκ και Σολωμου Σολωμου... Μαύρη επέτειος σε Κύπρο και Ελλάδα


Μαύρη επέτειο έχουμε σήμερα σε Κύπρο και Ελλάδα. Είναι η δολοφονία του Τάσου Ισαάκ από τα αποβράσματα των Γκρίζων Λύκων στη νεκρή ζώνη της Κύπρου. Λίγες ημέρες μετά ακολούθησε η άνανδρη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τον Κενάν Ακίν, έποικο, πρώην αξιωματικό του τουρκικού στρατού και υπουργό του ψευδοκράτους!

Φωτογραφία του Konstantinos Ziazias.


Ο Τάσου Ισαακ και ο Σολωμου Σολωμου αγωνίστηκαν και έδωσαν την ζωη τους για τα ιδανικά του Ελληνισμου . Για ελευθερια και εθνικη Ανεξαρτησία . Εδωσαν την ζωη τους για την Ελληνικη Σημαια , το σύμβολο του Εθνους που κάτω απο την σκιά του ομονοούν ολοι οι Ελληνες , έδωσαν την ζωη τους για τα ιερά και τα όσια του Εθνους που τους εμφύσησαν οι γονείς και οι δάσκαλοι τους .

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ .

Ευχή όλων μας να γίνουν τα υποδείγματα αγωνιστικότητας και πατριωτισμού για την κοινωνία μας ,και κάποτε τα σχολεια μας να διδάσκουν τον ηρωισμό και την αγαπη για την Πατριδα ,για την ΕΛΛΑΔΑ αυτών των απλών παιδιών ,αυτών των ΗΡΩΩΝ και να γίνουν τα υποδείγματα της νεολαίας μας . 

Δεν ειναι δυσκολο ,απλά απαιτειται εθνικη έπαρση ,που ειναι απόλυτα αναγκαία αυτη την εποχη για την χωρα μας , για την κοινωνία μας .

« PREV
NEXT »
Loading...