ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ!!! ΘΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΞΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ!

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Φωτιά στα Μπατζάκια τους …Βάζουν σύμφωνα με πληροφορίες στους Στρατιωτικούς Διοικητές των Σχηματισμών ,τα Γενικά Επιτελεία των ΓΕΝ,ΓΕΑ και ΓΕΣ …

Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται Μεγάλες Στρατιωτικές Ασκήσεις και Βολές ώστε το μήνυμα της Αποτροπής να φτάσει παντού ακόμη και στα ενδότερα της Συμμαχίας !!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Διευθύνσεις των Κλάδων Επιχειρήσεων των Επιτελείων εργάζονται σε σενάρια Ασκήσεων και Βολών απο την Αντιαεροπορική Άμυνα ,Βολές Πυροβολικού και Αρμάτων σε Έβρο και νησιά !

Άγνωστο αν το ΓΕΣ και ΓΕΑ έχουν προγραμματίσει και Βολές των Αντιαεροπορικών τους Συστημάτων που διαθέτουν στο ΠΒΚ της Κρήτης το Ερχόμενο Φθινόπωρο ,που και τα δύο Επιτελεία πρέπει να εξετάσουν σοβαρό το θέμα των Βολών της Α/Α Άμυνας !


 Απο το ΓΕΝ προγραμματίζονται Βολές στον Κόλπο της Σούδας με συνεργασία και της Αεροπορίας Στρατού ενώ το ΓΕΑ θα υποστηρίξει με Τετράδες Μαχητικών στο πλαίσιο μιας Διακλαδικής Συνεργασίας …(Αμήν και Πότε)

Σίγουρα οι Στρατιωτικοί μόνο ατσαλάκωτοι δεν είναι ούτε ιδρώνει το αυτί τους απο τις αερολογίες του Πάγκαλου που για μια ακόμη φορά απέδειξε με τα λεγόμενα του η φουρνιά των Σημιτικών τι ιδέα ,και τι σεβασμό είχε για το Στράτευμα !
ΠΗΓΗ: veteranos.gr/

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...