ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Νομοσχέδιο για την εξέλιξη και τα οικονομικά των Ενόπλων Δυνάμεων

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ

Η κατάθεση ενός σημαντικού νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας επίκειται στη Βουλή, με το οποίο η πολιτική ηγεσία του επιχειρεί τη ρύθμιση κρίσιμων θεμάτων που αφορούν την εξέλιξη των μόνιμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ, ταυτοχρόνως, περιλαμβάνει και άλλες διατάξεις, με καθαρώς οικονομικό περιεχόμενο.

Χθες (28/07), υπήρχε έντονη φημολογία ότι το προαναφερθέν σχέδιο νόμου πρόκειται να έλθει στη Βουλή «εντός της σήμερον» (28/07), καθώς πρόθεση των αρμοδίων -συμφώνως προς τις πληροφορίες- είναι να κατατεθεί το νομοσχέδιο και να προλάβει να συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, για μία-δύο συνεδριάσεις, προτού το Κοινοβούλιο περατώσει τις εργασίες του, λόγω των θερινών διακοπών του Αυγούστου, κάτι το οποίο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης, ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος απουσιάζει στο εξωτερικό (ΗΠΑ) και μάλλον θεωρήθηκε σκόπιμο να είναι αυτός εδώ για να κατατεθεί το νομοσχέδιο, το οποίο ο ίδιος εισηγείται και υποστηρίζει στη Βουλή, αν και, σε ανύποπτο χρόνο είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση και από τον γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου να έρθει προς ψήφιση το νομοσχέδιο πριν από το κλείσιμο της Βουλής, λόγω του θέρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένει με εξαιρετικό ενδιαφέρον την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή και την εν συνεχεία ψήφισή του, προκειμένου να διαπιστώσει ποια ακριβώς από τα θέματα που το απασχολούν και σχετίζονται κυρίως με την εξελικτική του πορεία στο στράτευμα, αλλά και με θέματα σταδιοδρομίας του, θα ψηφιστούν και θα ισχύσουν, προκειμένου να διορθωθούν με τον τρόπο αυτόν άλλα λάθη τού σήμερα.
staratalogia.blogspot.gr

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...