ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ «ΣΩΣΕΙ» ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ 55 ΤΗΣ!

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε πρόσφατα σε οικογένεια στρατιωτικού. Πρωταγωνιστής ένας στρατιωτικός ο οποίος κατά πληροφορίες του onlarissa.gr ήταν από τα Τρίκαλα και νοσηλεύονταν χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Οπως είναι γνωστό οι οικογένειες στρατιωτικών που χάνουν τον άνθρωπό τους λόγω θανάτου, κινδυνεύουν να χάσουν και τη σύνταξη λόγω του νέου νόμου που δεν επιτρέπει τη χορήγησή της σε χήρες κάτω των 55 ετών.

Θέλοντας να καταδείξει τις καθημερινές τραγωδίες που εκτυλίσσονται σε οικογένειες στρατιωτικών που πέραν της οδύνης που επιφέρει η απώλεια του συζύγου, δημιουργεί και ζήτημα επιβίωσης, ο Λαρισαίος απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, Απόστολος Παπαπαρίσης, εξιστόρησε στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας μία ιστορία του στρατιωτικού: «Πάλευε στο νοσοκομείο για έξι μήνες με τον καρκίνο.

Γνώριζε ότι στις επόμενες ώρες, το πολύ μία – δύο ημέρες θα πέθαινε. Σκέφτεται, τί θα γίνει η γυναίκα του, η χήρα των παιδιών του που θέλει πέντε ημέρες για να γίνει 55 ετών; Τι λέει στο γιατρό του; Τον παρακαλεί να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για πέντε ακόμη ημέρες για να γίνει η γυναίκα του 55 ετών»!
.loxias.gr

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...