ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ (VIDEO)

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Είναι οι άνθρωποι της Αεροπορίας Στρατού. Χειριστές, μηχανικοί, τεχνικοί, διοικητικό προσωπικό. Ο καθένας τους με τη δική του σημασία και χρησιμότητα. Βλέποντας, το παρακάτω βίντεο και με αφορμή τον πρόσφατο χαμό των τεσσάρων αξιωματικών του Ε.Σ δεν έχουμε παρά να αισθανθούμε εθνική υπερηφάνια με τους χειριστές της Α.Σ να πετούν δύο παλαιά ελικόπτερα στα όρια των δυνατοτήτων τους. Παρά την παλαιότητα τους οι χειριστές της Α.Σ άνδρες και γυναίκες είναι οι άνθρωποι που αποτελούν τον πυρήνα του Όπλου.

Με πολλές αντιξοότητες καθημερινά μοχθούν για να είναι έτοιμοι και ικανοί να εκτελούν στο ακέραιο την αποστολή τους. Στη πλειάδα των περιπτώσεων με κίνδυνο της ζωής τους μέσα σε δυσμενείς συνθήκες. Είναι εκεί που επιβάλλει το καθήκον. Δίνουν τον δικό τους αγώνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ώστε να συντηρούν τα ιπτάμενα μέσα καθιστώντας τα ικανά να ανταπεξέρχονται στην αποστολή τους.

ΠΗΓΗ: thinknews.gr/

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...