ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΛΕΙ ΑΓΚΥΡΑ! “Μην αγοράσετε S-400” – Γιατί τους κουνούν το δάχτυλο

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Το Πεντάγωνο μέσω του εκπροσώπου του  καλεί την Άγκυρα να μην προχωρήσει στην αγορά ρωσικών αντιαεροπορικών-αντιπυραυλικών συστημάτων S-400.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Jeff Davis, δήλωσε ότι υπάρχουν ανησυχίες για την αγορά συστημάτων ρωσικής τεχνολογίας από ένα σύμμαχο του ΝΑΤΟ, διότι αυτά ενδέχεται να μην μπορέσουν να λειτουργήσουν με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι σύμμαχοι.

“Σε γενικές γραμμές, είναι καλή ιδέα οι σύμμαχοι να αγοράζουν διαλειτουργικό εξοπλισμό”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

«Με οποιονδήποτε σύμμαχο, με οποιονδήποτε εταίρο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε ,θέλουμε να έχει συστήματα με τα οποία θα μπρούμε να ΄χουμε συνεργασία”, πρόσθεσε.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει τις τελευταίες ημέρες ότι η συμφωνία με τη Ρωσία ολοκληρώνεται.

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...