ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Loading...

Πληθαίνουν οι φωνές στα Μέλη της ΕΑΑΣ…Εκλογές & για Τοπικά Συμβούλια εδώ και τώρα!!

05 Ιουλίου 2017

Πληθαίνουν οι φωνές στα κατά τόπους Παραρτήματα της ΕΑΑΣ όπου τα ενεργά μέλη της ΕΑΑΣ ζητούν να διενεργούνται εκλογές και όχι διορισμούς για τα Μέλη και τους Προέδρους των  Τοπικών Παραρτημάτων !

DSC04912

Σύσσωμο το Τ.Σ της ΕΑΑΣ Τρικάλων κατεβαίνει ξανά   που να σημειωθεί  οτι απαρτίζεται απο Αξιωματικούς που αποφοίτησαν απο τη ΣΜΥ και έχει  ιδιαίτερη σημασία στη πόλη  των Τρικάλων που ο «Επικεφαλής των Αποστράτων»  είναι απόφοιτος της Σχολής !!

Δεν είναι δυνατόν στην σημερινή εποχή  η επιλογή να μην  γίνεται με δημοκρατικά κριτήρια που είναι οι εκλογές και να διορίζονται οι Αρεστοί αναφέρει ο Πρόεδρος του Τ.Σ της ΕΑΑΣ Τρικάλων Υπολοχαγός ε.α Ευάγγελος Στέφος !

Ο Πρόεδρος των Αποστράτων της ΕΑΑΣ Τρικάλων απογοητευμένος δηλώνει αυτοί που δεν πάτησαν ποτέ στην Ένωση και παραιτήθηκαν μόλις διορίστηκαν τώρα επιμένουν να ζητούν τον διορισμό τους …

P1000890-2-1024x576

Εμείς τρέξαμε και έχουμε στην πλάτη μας τεράστιο κοινωνικό έργο που έχουμε επιτελέσει όχι μόνο στο νομό των  Τρικάλων …και «αυτό είναι αλήθεια»!

apostratoi4

Είμαστε πάντα πρωτοπόροι σε όλους τους Αγώνες που έδωσε η ΕΑΑΣ υπέρ των Συναδέλφων και όταν η ΕΑΑΣ μας ζήτησε την πιλοτική δημοσκόπηση με Κάλπη ,εμείς εκτεθήκαμε στα Μέλη μας που μας πρότειναν Πανηγυρικά …Την ώρα που άλλοι αν και κλήθηκαν δεν μας απάντησαν κάν !

1506400_688680927855197_3348443911636726854_n1

Στο ίδιο μήκος  κινείται και ο Υποψήφιος Πρόεδρος για την ΕΑΑΣ Λάρισας Αντισυνταγματάρχης ε.α Σταύρος Γατής που έχει ένα λόγο παραπάνω να ζητάει Εκλογές …

maxresdefault

Εμείς είμαστε γνωστοί και έχουμε εκτεθεί και σε Πολιτικούς Αγώνες αλλά και σε Τοπικές Εκλογές με επιτυχία και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί στην Κοινωνία και όχι να περιχαρακωθούμε στις Λέσχες μας !

Δηλώνω  οτι είμαι υπέρ της διεξαγωγής Εκλογών για την επιλογή των Αρίστων και όχι των Αρεστών και μάλιστα επειδή γνωρίζουν άπαντες την πολιτική ιδιότητα …

71ab1434c9c7b162712bfecfde347a84_1

Δηλών ότι την  επομένη θα καταθέσω την κομματική του ταυτότητα για να εργαστώ Υπέρ  και μόνο των Αποστράτων Συναδέλφων !

Ταδε έφη ο Σταύρος  Γατής και δεν τα λένε και πολλοί …Αυτά!

DSC00244-1024x575-1024x575

Αλήθειες που ζεματάνε και  προκαλούνε αναβρασμό για τους διορισμούς των Τ.Σ στα Παραρτήματα ,καλείται να δώσει λύσει ο νεο- εκλεγείς Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντιστράτηγος ε.α Ροζής Βασίλης !

Απο πληροφορίες που έχουμε τεταμένη είναι η Κατάσταση και στο νομό της Μαγνησίας  που να σημειωθεί οτι και εκεί στήθηκαν κάλπες με προτροπή της ΕΑΑΣ …Αλλά όπως υπογράμμιζε το έγγραφο της ΕΑΑΣ δεν είναι δεσμευτικές για την  Κεντρική Ένωση των Αποστράτων!

Απίστευτη η τόση δημοκρατία ... Να Εκλέγεται το Κεντρικό Συμβούλιο με εκλογές και διορίζονται τα κατά τόπους συμβούλια των Παραρτημάτων  ερήμην των Μελών !!!!! (Τον Χαλκό …Κύριε Ελέησον)

ΠΗΓΗ: veteranos.gr/

Loading...