ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Φρούρηση Μονάδων με Απαρχαιωμένα Συστήματα

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Η Φρούρηση των Μονάδων γίνεται ακόμη και σήμερα, με απαρχαιωμένα  συστήματα σκοπών, περιπόλων, ενεδρών, φυλακίων, σκύλων κλπ, άραγε πόσες εργατοώρες χάνονται, πόσο προσωπικό ταλαιπωρείται, πόσα χρήματα δαπανώνται τα έχει υπολογίσει ποτέ κανείς με ακρίβεια, οι Μονάδες πολλές, τα στρατόπεδα πολλά, και οι εκτάσεις τους συνολικά αχανείς.

Σκεπτόμενος τώρα κάποιος με άλλο μάτι, το θέμα της φρούρησης, ίσως σήμερα να μπορούν να εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα και να αποδεσμευτεί αρκετό προσωπικό, που απασχολείται με την φρούρηση, αν χρησιμοποιηθεί η σύγχρονη τεχνολογία σε όλες τις Μονάδες των ΕΔ, τα τεχνολογικά μέσα ασφαλείας σήμερα είναι και φθηνά και δίνουν μεγαλύτερη σιγουριά στη φρούρηση από ότι ο ανθρώπινος παράγοντας, επίσης και Στελέχη με ανάλογες ειδικότητες υπάρχουν, που να μπορούν να τα συντηρούν ακόμη σε κάποιες περιπτώσεις και να τα τοποθετούν.

Καλό είναι να γίνει από τα Γενικά Επιτελεία μια σοβαρή μελέτη γιατί διαθέτουν εξειδικευμένους Αξιωματικούς τεχνοκράτες οι οποίοι μπορούν για όλα αυτά που αναφέρουμε παραπάνω να υπολογίσουν όλες τις παραμέτρους κόστους, ασφάλειας, ανθρώπινου παράγοντα κλπ και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η σημερινή τεχνολογία θα υπερτερήσει σε πολλά του απαρχαιωμένου σημερινού συστήματος φρούρησης.

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...