ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Άστραψαν τα τουρκικά φλας ενώ το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας περνάει υπερήφανο τα Στενά του Βοσπόρου

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Ναυτική Πολυεθνική  άσκηση  στη Βουλγαρία.

Τα συμμετέχοντα Πολεμικά πλοία  συγκεντρώθηκαν στη Βάρνα της Βουλγαρίας ….Η άσκηση ξεκίνησε στις 14 Ιουλίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιουλίου.

Σκοπός της άσκησης είναι η ανάπτυξη της συνεργασίας και της διαλειτουργικότητας μεταξύ των  και της Ρεαλιστικής Ναυτικής εκπαίδευσης πολυεθνικών δυνάμεων στη Μαύρη Θάλασσα.

Στην Άσκηση παίρνουν μέρος εκτός από την  Βουλγαρία που την φιλοξενεί , ναυτικές Δυνάμεις απο  την Τουρκία,τις  ΗΠΑ, την Αγγλία, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ελλάδα !

Ήδη βρίσκεται εκεί η πυραυλάκατος «Ανθυποπλοίαρχος Ρίτσος» που έκανε τους τούρκους δημοσιογράφους να καταγράψουν την διάπλου της από τα Στενά του Βοσπόρου, όπως βλέπετε στη σχετική φωτό.
makeleio.gr/

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...