ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Απίστευτο ενώ υπηρετούν αρκετές γυναίκες στις ΕΔ δεν έχουν λύσει ακόμη το πρόβλημα της τουαλέτας

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Μπορεί να είναι για γέλια ή για κλάματα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο Enoplos, είναι αδιανόητο και απαράδεκτο, ενώ υπάρχουν αρκετά Στελέχη γυναίκες στις ΕΔ, δεν έχουν φροντίσει ακόμη μετά από τόσα χρόνια, στην πλειοψηφία των μονάδων,  να τους έχουν φτιάξει ξεχωριστές γυναικείες τουαλέτες.

Έτσι αναγκάζονται οι μονάδες, για να λύσουν κάπως το πρόβλημα, στις ήδη υπάρχουσες αντρικές να ξεχωρίσουν κάποιες ως γυναικείες και να συμβαίνει το απίστευτο, τα Στελέχη γυναίκες και άντρες να έχουν στο ίδιο χώρο τουαλέτες.

Όλοι γνωρίζουμε, ότι το ζήτημα της υγιεινής στις τουαλέτες είναι τελείως διαφορετικό, μεταξύ αντρών και γυναικών και καλό είναι να φροντίσουν οι αρμόδιοι να το λύσουν, οι γυναίκες δεν θα είναι κάτι πρόσκαιρο στις ΕΔ, μπορεί να φτάσει και στο σημείο να είναι και στο 50% των Στελεχών κάποια στιγμή.Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...