ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Τούρκος Στρατηγός ε.α.: Η Εθνική Φρουρά εξοπλίζει τους έφεδρους Ελληνοκύπριους

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Ο πρώην διοικητής του τουρκικού κατοχικού στρατού στην Κύπρο, στρατηγός ε.α. Νετζατί Οζγκέν, κατηγόρησε την Εθνική Φρουρά της Κύπρου ότι εξοπλίζει τους εφέδρους.

«Παρέχονται όπλα και σφαίρες στους στρατιώτες που αποστρατεύθηκαν» είναι ο τίτλος άρθρου στην τουρκική εφημερίδα Aydınlık, στο οποίο παρατίθεται ο ισχυρισμός του Νετζατί Οζγκέν, ότι οι Ελληνοκύπριοι, τη στιγμή που ζητούν την αποχώρηση του τουρκικού στρατού από την Κύπρο και την κατάργηση των Εγγυητριών Δυνάμεων, έδωσαν στους στρατιώτες που αποστρατεύθηκαν όπλα και 300 σφαίρες, με τις οποίες επέστρεψαν στα σπίτια τους.

«Οι Ελληνοκύπριοι θέλουν να διώξουν από το νησί στον τουρκικό στρατό και να καταλάβουν το σύνολο του νησιού» ισχυρίσθηκε ο Οζγκέν, δίχως όμως να στοιχειοθετεί τους ισχυρισμούς του.
ΠΗΓΗ: tribune.gr

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...