ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Μήνυμα προς τους χαμένους Συνδικαλιστές των ΕΔ

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Αφού σε λίγες μέρες, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τα συνδικαλιστικά στις Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί κάποιοι, παλεύουν να διχάσουν τους στρατιωτικούς, με αναρτήσεις σε προσωπικό επίπεδο και σε ιστολόγια. Η απόφαση, έχει παρθεί, ο νόμος θα είναι ξεκάθαρος, η ομοσπονδία που θα εκπροσωπεί επίσημα τους Στρατιωτικούς, είναι η ΠΟΕΣ και όλοι οι υπόλοιποι, απλά αστικά σωματεία δηλαδή τίποτα, προς τι λοιπόν αυτή η φαγωμάρα, που περνά και κάνει κακό στα Στελέχη.

Εμείς στους χαμένους, κάνουμε και την εξής πρόταση, γίνατε λίγο «διάσημοι», εκμεταλλευτείτε το λοιπόν, δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο SURVIVAL, εκεί ίσως έχετε καλύτερη τύχη, αρχίστε από τώρα τις προπονήσεις, ώστε να φτιάξετε φυσική κατάσταση και κάτι μπορεί να γίνει, εμείς στο παιχνίδι να το ξέρετε, θα σας στηρίξουμε απόλυτα,  καθημερινά θα έχουμε άρθρα για εσάς, με την ζωή σας στις καλύβες και την άγρια φύση.

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...