ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Μεγάλη Αδικία στην αποζημίωση Φύλλων Πορείας των Στελεχών έναντι των ΔΥ

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Ενώ με το νόμο Ν. 4336/2015 αναπροσαρμόστηκαν  οι αποζημιώσεις στους μετακινούμενους με οποιαδήποτε ιδιότητα, με εντολή φορέα του Δημοσίου, όπως αυτός ορίζεται στην παρ. στ΄ του άρθρου 14 του ν. 4270/2014 (Α΄ 143)……», όπου σαφέστατα προκύπτει ότι υπάγονται και οι στρατιωτικοί των Ε.Δ.  

Στις ΕΔ δεν έχει γίνει καμία προσαρμογή, με συνέπεια, η ημερήσια αποζημίωση, να έχει μείνει στα 29,35 ευρώ έναντι 40 ευρώ, που είναι στους υπόλοιπους υπάλληλους και στην αποζημίωση για διανυκτέρευση στα 35.22 ευρώ, έναντι 60 ευρώ στους υπαλλήλους.

Γιατί άραγε, υπάρχει αυτή η άδικη διαφορά, της τάξεως του 35% μεταξύ στελεχών των ΕΔ και υπαλλήλων του δημοσίου, δεν μπορούμε να την καταλάβουμε...Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...