ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Loading...

Στρατεύσιμοι σε μονάδα της Κομοτηνής αντί να πουν τα προβλήματα τους στο Δκτη απευθύνθηκαν σε ιστοσελίδα

17 Ιουλίου 2017

Στρατεύσιμοι σε μονάδα της Κομοτηνής, που είχαν κάποια προβλήματα διαβίωσης, στην μονάδα που υπηρετούν, απευθύνθηκαν σε ιστοσελίδα για να τους τα λύση, αντί να τα μεταφέρουν στον Δκτη τους.

Τα μικροπροβλήματα φυσικά λύθηκαν, με την παρέμβαση του Διοικητή τους, όταν έμαθε από τρίτους τα παράπονα, όταν απορημένος τους ρώτησε, γιατί δεν του μετέφεραν προσωπικά, το τι τους απασχολούσε, ορισμένοι αυθαδίασαν μη σεβόμενοι ότι ο Διοικητής, εκτός από θεσμός, είναι και ηλικιακά πατέρας τους.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι στρατεύσιμοι, ότι στη σημερινοί εποχή, οι Αξιωματικοί που έχουν επιλεγεί για θέσεις Διοίκησης, δεν είναι μπαμπούλες και απάνθρωποι, έχουν και αυτοί οικογένειες και παιδιά στην ηλικία των Στρατευσίμων και μπορούν να καταλάβουν, τις ανθρώπινες ανάγκες και να διορθώσουν αρκετά προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν.

Μην μπερδεύεται λοιπόν, τον θεσμό, του εκάστοτε Διοικητή ή βαθμοφόρου Στελέχους, που απαιτεί σεβασμό και υπακοή, ώστε να λειτουργούν σωστά οι ΕΔ, με το γεγονός ότι επειδή είστε στρατεύσιμοι δεν θα αφουγκραστεί κανένας ανώτερος, τα προβλήματα σας.Loading...