ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ....Παράπονα στρατευσίμων για ανωτέρους τους Βαθμοφόρους ΕΠ ΟΠ

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Μάθαμε ότι παραπονιούνται οι Στρατεύσιμοι, που υπηρετούν σε κάποια Μονάδα (δεν την αναφέρουμε  για λόγους ευνόητους), γιατί κάνουν πολλές σκοπιές, ενώ οι ΕΠ ΟΠ της Μονάδας τους, υπηρεσίες στις κάμερες. Ξεχνάνε βέβαια αυτοί που κάνουν τα παράπονα, ότι είναι απλοί στρατιώτες ενώ οι ΕΠ ΟΠ βαθμοφόροι υπαξιωματικοί και ανώτεροι τους και δεν έπρεπε ούτε καν να τολμάνε να σκέφτονται έτσι.

Ας σοβαρευτούν λίγο, κάποιοι κακομαθημένοι νέοι της εποχής μας, που έχουν κληθεί να υπηρετήσουν την Πατρίδα, τους θυμίζουμε ότι υπηρετούν μόνο 9 μήνες, ενώ πριν ελάχιστα χρόνια η θητεία ήταν στο διπλάσιο, με άλλες πολύ ποιο δύσκολες συνθήκες, ας αφήσουν λοιπόν τα παράπονα για τις σκοπιές και τις εξόδους τους, η Στρατιωτική θητεία, είναι υποχρέωση και σχολείο, για όποιον θέλει να ονομάζεται Έλληνας και όχι διακοπές, με φιλαράκια ή γκομενίτσες, για να φάμε τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς.

Και να το κλείσουμε  εδώ, για να μην επεκταθούμε και στο μείζων θέμα, ότι σήμερα, οι περισσότεροι στρατεύσιμοι, έχουν τουλάχιστον δύο Βουλευτές ο καθένας, από πίσω για να περάσουν την θητεία τους  ζάχαρη....Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...