ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Μάριος Στυλιανού: Έτοιμος για τους αιθέρες των Ικάρων, στον δρόμο του πατέρα και της αδελφής του

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Ο Μάριος Στυλιανού του Ανδρέα και της Ιρίνας αποφοίτησε από το Λύκειο Έμπας με γενικό βαθμό 19.11/12. Γιος στρατιωτικού από μικρός ήθελε να γίνει Ίκαρος. Το όνομα του περιλαμβάνεται ανάμεσα στους δέκα πρωτεύσαντες και έχει εξασφαλίσει θέση στο Τμήμα Μηχανικών της Σχολής Ικάρων.

Η επιτυχία του όπως μας είπε, οφείλεται βεβαίως στο διάβασμα, στη συστηματική μελέτη.
«Είχα στόχο τη σχολή Ικάρων  και ήμουν προσηλωμένος στο στόχο αυτό.

Για να πετύχω ήξερα ότι χρειαζόταν προσπάθεια μεγάλη. Διάβαζα με πρόγραμμα από την αρχή της σχολικής χρονιάς τα μαθήματα του σχολείου και του φροντιστηρίου και δεν μπορώ να πω ότι  αντιμετώπισα ιδιαίτερες δυσκολίες  για να πετύχω το στόχο μου αυτό. Είχα πάντα τη στήριξη των  γονιών μου, με ενθάρρυναν στα δύσκολα και φρόντιζαν να είμαι πάντα συνεπής στις προπονήσεις μου».

Ο Μάριος  έχει μία μεγαλύτερη αδελφή που είναι δευτεροετής φοιτήτρια στη σχολή Ικάρων.

ΠΗΓΗ: paideia-news.com/

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...