ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Loading...

ΜΑΧΗΤΗΣ! Συνεχίζει των αγώνα από άλλη θέση ο Ανχης εα Σταύρος Γατής

12 Ιουλίου 2017

Κάθε εμπόδιο για καλό, λέει ο σοφός λαός μας και στην προκειμένη περίπτωση εδώ ταιριάζει γάντι για τον Αντισυνταγματάρχη εα Σταύρο Γατή, μπορεί να μην εκλέχτηκε για Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας, που έτσι θα ήταν αναγκασμένος, να καταθέσει την κομματική του ταυτότητα, όπως και ο ίδιος το είχε δηλώσει, αλλά το κόμμα που ανήκει οι ΑΝ. ΕΛ, αναγνωρίζοντας την μαχητικότητα του, τον τοποθέτησαν ως Εκπρόσωπο Γραμματείας του Τομέα Άμυνας στο Νομό Λάρισας.

Η θέση αυτή είναι πολύ σημαντική, διότι έχει να διαχειριστεί, πολλά και σημαντικά προβλήματα, που έχουν προκύψει και αφορούν το εν ενεργεία και αποστρατεία προσωπικό σε μείζονα θέματα όπως:

α. Η αποδέσμευση συντάξεων αποστράτων από τους εε,
β. Η αποτροπή των μειώσεων εφ’ άπαξ αποδοχών,
γ. Η αποτροπή των μειώσεων των ειδικών μισθολογίων στο σύνολό τους, από το 2019.
δ. Η αφαίρεση των αναλογούντων προς τα εξάμηνα από τις συντάξεις,
ε. Οι συντάξεις στις χήρες στελεχών των ΕΔ με όριο ηλικίας τους τα 55 χρόνια.
στ. Ο επανυπολογισμός συντάξεων των ε.α στελεχών των Ε.Δ., το 2018.
ζ. Η μη μεταβίβαση της προσωπικής διαφοράς στις χήρες των στελεχών των ΕΔ.
η. Η εφαρμογή «κόφτη», ενοποίηση όλων των συνταξιούχων στο ΕΦΚΑ.
θ. Η μη συμμετοχή εκπροσώπου Στρατιωτικού/Αποστράτου στην Επιτροπή ΕΦΚΑ , από το ΥΠΕΘΑ ή τις Θεσμικές Ενώσεις των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων.
η. Η διατήρηση του ύψους των Μερισμάτων στους Αποστράτους από τα ΜΤΣ, ΜΤΝ, ΜΤΑ καθώς, η αποσαφήνιση από το Υπουργείο Οικονομικών ότι αυτά τα ταμεία δεν είναι Επικουρικά αλλά συμμετοχικά που δίνουν μερίσματα στα μέλη τους.
Ι. Η παραμονή των Στελεχών στην Υπηρεσία μέχρι την ηλικία των 58 ετών, εφ. όσον το επιθυμούν.
ια. Η διατήρηση του μερίσματος ΕΚΟΕΜ του Στρατού – Ναυτικού – Αεροπορίας και μετά το 2019 , στα σημερινά επίπεδα.

Σίγουρα η επιλογή του, δεν είναι τυχαία, σε αυτή τη θέση και πιστεύουμε ανεξάρτητα, απο το τι κόμμα υποστηρίζει ο καθένας, ότι ο Κύριος Γατής, θα δώσει την μάχη, για απαλειφθούν όλα τα ανωτέρω προβλήματα, που έχουν προκύψει λόγω μνημονίων, στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό των ΕΔ, του ευχόμαστε λοιπόν, καλή επιτυχία!Loading...