ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Οι ΗΓΕΤΕΣ εκπαιδεύονται διαρκώς! Δείτε την Θερινή Στρατιωτική Εκπαίδευση των Ευέλπιδων!

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Κατά το 1ο δεκαπενθήμερο της θερινής Στρατιωτικής Εκπαίδευσης της Σχολής οι Ευέλπιδες όλων των τάξεων εκπαιδεύτηκαν στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Πρότυπου Κέντρου Επιχειρήσεων Αστικού Περιβάλλοντος (ΕΠΚΕΑΠ) στην Αργυρούπολη Κιλκίς. Στο πλαίσιο της παραπάνω εκπαίδευσης με την συνδρομή προσωπικού και υλικού της 71 Α/Μ ΤΑΞΠΖ οι Ευέλπιδες διεξήγαγαν ΤΑΜΣ απλής και διπλής ενεργείας επίπεδου Ομάδος - Δριας στον Αγώνα Κατοικημένων Τόπων κατά την ημέρα και νύκτα. 


Επιπλέον διεξήχθησαν βολές ατομικού οπλισμού, πεζή και από ΤΟΜΠ καθώς και βολές Πολ-λου MG3. Τέλος εκμεταλλευόμενοι το υγρό στοιχείο και αξιοποιώντας τα διαθέσιμα μέσα και προσωπικό της 1ης Στρατιάς οι Ευέλπιδες εκπαιδεύτηκαν σε αμφίβιες ενέργειες, στην διάβαση υδάτινου κωλύματος  και διεξήγαγαν ΤΑΜΣ αμφιβίων ενεργειών κατά την ημέρα και νύκτα.
Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...