ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Εγκρίθηκε το κονδύλι για τα οικογενειακά επιδόματα δείτε πότε θα πιστωθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί!

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Κώστας Μιλόβας
Σύμφωνα με πληροφόρηση του κοινωνικού φορέα ΓΟΝΕΙΣ, ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη από την διεύθυνση Κλάδου επιδομάτων ΟΓΑ το αρχείο με τους δικαιούχους που θα λάβουν την Β δόση του Ενιαίου Επιδόματος Στήριξης Τέκνων και του Ειδικού Επιδόματος Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών. Από την πλευρά του υπουργείου Εργασίας υπεγράφη σήμερα από την υπουργό κα. Εύη Αχτσιόγλου η σχετική έγκριση δαπάνης ύψους 195 εκατομμυρίων ευρώ ως επιχορήγηση προκειμένου ο ΟΓΑ να προβεί στην καταβολή της Β δόσης των επιδομάτων του ν. 4093 και 4141.

Επισημαίνουμε ότι όπως ήδη το ΓΟΝΕΙΣ έχει ενημερώσει θα πληρωθούν μόνο όσοι αιτούντες υπέβαλλαν αίτηση Α21 έως και τις 30-06-2017 και εν συνεχεία οριστικοποιήθηκε ο έλεγχος των δηλώσεων τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, ενώ όσοι δικαιούχοι υπέβαλλαν αίτηση από την 1 Ιουλίου και μετά η επεξεργασία θα γίνει στη συνέχεια εν΄όψει της πληρωμής της δόσης του Γ τριμήνου. Σε ότι αφορά οφειλόμενα προηγούμενων ετών ο ΟΓΑ έχει ήδη επεξεργαστεί περισσότερες από 15 χιλιάδες αιτήσεις και τα επιδόματα θα καταβληθούν με την πληρωμή της Β δόσης 2017.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 ενώ τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στις δικαιούχες οικογένειες από το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουλίου  σε όσους δικαιούχους διαθέτουν κάρτα ανάληψης χρημάτων από τα ΑΤΜ των τραπεζών.


ΠΗΓΗ: goneis.info

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...