ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Επίσκεψη Ελληνοαμερικάνικου Ινστιτούτου στο Αρχηγείο Στόλου

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 έλαβε χώρα στη Ναύσταθμο Σαλαμίνας επίσκεψη ομογενών φοιτητών του «American Hellenic Institute Foundation» των ΗΠΑ, κατά την οποία ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του Συγκροτήματος του Αρχηγείο Στόλου. 


Οι ομογενείς φοιτητές έγιναν δεκτοί στην αίθουσα ενημερώσεων από τον Αρχηγό Στόλου, Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ και το Επιτελείο του για ενημέρωση, επισκέφθηκαν το Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, έπλευσαν με ταχύπλοα σκάφη της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών στο στενό του ναυστάθμου επισκεπτόμενοι τη λιμένα της Αμφιάλης και κατέληξαν επί της Φ/Γ ΨΑΡΑ όπου αφού επισκέφθηκαν το πλοίο, παρατέθηκε προς τιμή τους ελαφρύ γεύμα. Μετά την ανταλλαγή αναμνηστικών οι φοιτητές με τον επικεφαλής τους κύριο Νικόλα Λαρυγγάκη αποχώρησαν για τη συνέχιση της επίσκεψής τους στην Αθήνα.

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...