ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠ'ΩΜΟΥ... ΣΤΟ "ΔΙ'ΕΥΧΩΝ"

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017
   

 Ο πρώην στρατιωτικός καί μάλιστα καριέρας ο Συνταγματάρχης (σε αποστρατία σήμερα) ο μάχιμος Ιωάννης Ψωμάς, που εχει υπηρετήσει σε πολλές υπηρεσίας, ενω υπήρξε εκ των καλυτέρων εκπροσώπων Τύπου των Ενόπλων Δυνάμεων, επί Αρχηγίας Φράγκου Φραγκούλη, μόλις αποστρατεύτηκε φόρεσε τα Τιμημένα Ράσα.

                  Εγκατέλειψε την ένδοξη και τιμημένη στρατιωτική στολή και ντύθηκε την εξίσου ένδοξη καί τιμημένη στολή (ας μου επιτραπεί αυτή η ονομασία...) του Ιερέα.

                  Μόλις πρίν λίγες ημέρες στο Ροτερνταμ στην Ολλανδία ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης  κ. Αθηναγόρας χειροτόνησε σε διάκονο τον π. Ιωάννη Ψωμά και λίγο αργότερα εγινε Πρεσβύτερος. Πήρε τόν επόμενο βαθμό της Εκκλησίας μας.


Κατά την είς Διάκονο χειροτονία του πρώην Συνταγματάρχη και νύν ιερέα π. Ιωάννη Ψωμά, ο Σεβασμιότατος κ. Αθηναγόρας τού είπε το καλώς ήλθες με αυτά τα λόγια.


  Κι'εγώ με τήν σειρά μου, αφού συγχαρώ τον Συνταγματάρχη για την ιερωσύνη του, αναφωνώ.
                Α  Ξ  Ι  Ο  Σ
Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...