ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Άκρως επικίνδυνες διαστάσεις έχει αρχίσει και παίρνει το φαινόμενο των συνεχών δηλητηριάσεων Τούρκων στρατιωτικών, σε διάφορες περιοχές στην Τουρκία και το ενδιαφέρων είναι ότι αυτή την φορά χτύπησε διπλά στα ελληνοτουρκικά σύνορα, με όλες τις συνέπειες αυτή της εξέλιξης.

ΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ! - Εικόνα1

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, στην 54η Μεραρχία Μηχανικού του τουρκικού Πεζικού στην Αδριανούπολη, είχαμε καινούργιο σοβαρό επεισόδιο δηλητηριάσεων Τούρκων στρατιωτικών, το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα 14 στρατιωτικοί να διακομιστούν με βαριά συμπτώματα στο νοσοκομείο της περιοχής.

Η έδρα αυτής της μεραρχίας βρίσκεται στην περιοχή του Karagaç, δηλαδή στην μοναδική περιοχή δυτικά του Έβρου που είναι υπό τουρκική κυριαρχία.

ΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ! - Εικόνα2

Όπως δήλωσε ο αρχίατρος του νοσοκομείου της Αδριανούπολης, Abdullah Taş, ο κίνδυνος για τη ζωή των προσβληθέντων δεν έχει περάσει γεγονός που δείχνει και την σοβαρότητα του νέου αυτού επεισοδίου.

Έτσι μετά την Μαανίσα, όπου προσβλήθηκαν 1.050 στρατιωτικοί, είχαμε παρόμοιο επεισόδιο στην Ούρφρα και στην Προύσα και τώρα στην Αδριανούπολη, ενώ όπως αναφέρεται πρέπει να υπάρχουν και άλλα που δεν δημοσιοποιηθήκαν.

Οι στρατιωτικές αρχές έχουν κυριολεκτικά πελαγώσει και προσπαθούν να βρουν τι συμβαίνει, ενώ κάνουν λόγο για οργανωμένο σαμποτάζ από τους… εχθρούς της Τουρκίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ 
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...