ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Είναι αναγκαία η άσκηση στα πλωτά με συνθήκες καύσωνα??

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Σύμφωνα με πληροφορία, που ήρθε στο Enoplos, αύριο έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί άσκηση, με καθολική εκπαίδευση στα πλωτά από Μονάδα του Έβρου, η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει, για καύσωνα στην περιοχή, με θερμοκρασία άνω των 40 βαθμών Κελσίου, οι αρμόδιοι, έχουν λάβει υπ όψιν τους τις καιρικές συνθήκες και το γεγονός, ότι λόγω καύσωνα μπορεί να προκληθεί σοβαρότατο ατύχημα.

Πριν κάποιοι βιαστούν να μιλήσουν, για αξιόμαχο και ότι ο πόλεμος γίνεται κάτω από οποιαδήποτε καιρικές συνθήκες, τους απαντάμε, ότι δεν έχουμε πόλεμο αυτή τη στιγμή και ότι η ανθρώπινη ζωή του οποιοδήποτε είτε στελέχους, είτε στρατεύσιμου, δεν θα πρέπει να μπαίνει σε καιρό ειρήνης σε άμεσο κίνδυνο, υπάρχουν και άλλες μέρες, με καλύτερες καιρικές συνθήκες, που μπορεί να διεξαχθεί η άσκηση αυτή, ώστε το προσωπικό να μπορέσει να καταλάβει καλύτερα τον ΑΝΣΚ και να μην μπει σε κίνδυνο, καμία ανθρώπινη ζωή.

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...