ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Σχης εα Απόστολος Παπαπαρίσης υποψήφιος για την ΕΑΑΣ Λάρισας.

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Η μάχη στον Θεσσαλικό κάμπο, συνεχίζεται κανονικά και οι υποψήφιοι από ότι μαθαίνουμε για την τοπική προεδρία της ΕΑΑΣ, δίνουν τον αγώνα τους, ένας από τους υποψηφίους, ο οποίος δεν έχει κάνει καμία δήλωση για την υποψηφιότητα του στα ΜΜΕ είναι ο Κύριος Απόστολος Παπαπαρίσης, εμείς για λόγους δεοντολογίας, αναφέρουμε την υποψηφιότητα του, όπως αναφέραμε σε άλλες παλαιότερες δημοσιεύσεις μας, για άλλους συνυποψήφιους του.

Ο Συνταγματάρχης εα Απόστολος Παπαπαρίσης, είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας, είναι απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, τάξεως 82, παντρεμένος με δύο παιδιά, τελειόφοιτος Μηχανολόγος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...