ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Γιατί ο ΥΕΘΑ της Αρμενίας παρασημοφόρησε τον Συνταγματάρχη (ΤΘ) Γεώργιο Μαυροειδή (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Ο υπουργός Άμυνας της Αρμενίας Vigen Sargsyan συναντήθηκεσ στις 10 Ιουλίου,  με τους Επιτετραμμένους της Πρεσβείας της Ελλάδας, την κυρία Αγγελική Παπαθανάση και το Συνταγματάρχη Γεώργιο Μαυροειδή, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αποστολής του τελευταίου.
    
Ο Ακόλουθος Άμυνας Συνταγματάρχης (ΤΘ) Γεώργιος Μαυροειδής τιμήθηκε για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της Αρμενό-Ελληνικής στρατιωτικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της θητείας του εκεί και δέχθηκε ευχές του υπουργού Άμυνας της Αρμενίας Vigen Sargsyan για επιτυχία στις περαιτέρω δραστηριότητές του.

Ο συνταγματάρχης (ΤΘ) Γεώργιος Μαυροειδής , εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αποτελεσματική εργασία των Αρμενίων συναδέλφων του και δήλωσε ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν και το πρόγραμμα θα συνεχιστούν,καθώς η Ελληνικό-Αρμενική συνεργασία στον τομέα της άμυνας εκτιμάται ιδιαίτερα από την ελληνική πλευρά, η οποία κάνει συνεχείς προσπάθειες για την ενίσχυσή της.

Με απόφαση του ΥΕΘΑ Αρμενίας, ο Συνταγματάρχης (ΤΘ) Γεώργιος Μαυροειδής παρασημοφορήθηκε με το μετάλλιο της "Στρατιωτικής Συνεργασίας".ΠΗΓΗ: stratiotikosgr.com

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...