ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΟΕΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΔ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Το τελευταίο 2ήμερο κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από διάφορες ιστοσελίδες (μεταξύ των οποίων και κάποιες που διαχειρίζονται, δυστυχώς, συνάδελφοί μας) αήθη ψέματα και διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ενέργεια η οποία, προφανώς, εντάσσεται στο γενικό σχέδιο της παραπληροφόρησης και της δημιουργίας σύγχυσης και εντυπώσεων, προκειμένου να εκπέσει το δικαίωμα των στρατιωτικών στο "συνεταιρίζεσθαι".

Τα δημοσιεύματα επικαλούνται  προφανώς, ανακοίνωση, ότι η Ομοσπονδία μας έχασε τη δικαστική μάχη, ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών, που σύρθηκε από την ψευδεπίγραφη Ομοσπονδία - σφραγίδα, η οποία αιτήθηκε την έκδοση προσωρινής διαταγής, προκειμένου η Ομοσπονδία μας να πάψει να μιλά, να ακούγεται, να αλληλογραφεί, να συμμετέχει κλπ 

PROSVRINH DIATAGH 5 7 2017

Ωστόσο, το αίτημα την ψευδεπίγραφης Ομοσπονδίας - σφραγίδας, υποστηριζόμενη από έναν ελάχιστο αριθμό συναδέλφων μας, και τα έωλα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε, ενώπιον του Προέδρου Υπηρεσίας, δεν τον έπεισαν, ο οποίος, όπως ο κάθε ένας, μέσος συνεπής και με κοινό νου, άνθρωπος αντιλαμβάνεται, το απέρριψε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Για αυτούς που δεν μπορούν να διαβάσουν ..... "Απορρίπτει αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής"

PROSVRINH DIATAGH 5 7 2017 1

Το ψεύδος δε και η παραπληροφόρηση των ιστοσελίδων, πάντα υπό τη στήριξη διαστρεβλωτικής ανακοίνωσης, ήταν τόσο μεγάλο που, με πηγαίους τίτλους, κυκλοφόρησαν ότι δεν έγινε δεκτή ούτε και η παρέμβαση 22 περιφερειακών ενώσεων - μελών της Ομοσπονδίας μας, που με αντιπροσωπεία 50 και πλέον μελών τους παρευρέθησαν στο δικαστήριο προς υποστήριξη της μόνης και με βάση το ν.4407/2016 δευτεροβάθμις οργάνωσης που μπορεί να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των στρατιωτικών, της ΠΟΕΣ. Για αυτούς που δεν μπορούν να διαβάσουν ..... "Δέχεται πρόσθετη παρέμβαση απορρίπτει αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής"

PROSVRINH DIATAGH 5 7 2017 2

PROSVRINH DIATAGH 5 7 2017 3

Επειδή στο παρελθόν έχουμε αντιμετωπίσει χειρότερες ενέργειες, στην προσπάθεια κάποιων να αναιρεθεί το δικαίωμά μας στο συνεταιρίζεσθαι, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η Π.Ο.Ε.Σ. ιδρύθηκε το 2013, ζει, αναπτύσσεται, δραστηριοποιείται, θα ζήσει, θα αναπτυχθεί και θα συνεχείσει να δραστηριοποιείται, μέσα σε ενωτικό πνεύμα από τις 30 και πλέον πρωτοβάθμιες ενώσεις - μέλη της και αυτές που σύντομα θα ενταχθούν στο δυναμικό της.

Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Ενωμένη και δυνατή η πλειοψηφούσα δύναμη, θα αντιμετωπίσει τη πληθώρα των δικαστηρίων που βρίσκονται μπροστά μας, για τα οποία η μόνη υπεύθυνη είναι μια ισχνή μειοψηφία, η οποία είδε φως και μπήκε, χρηματοδοτούμενη ή μη.

Επιλεγμένες Ειδήσεις