ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΜΠΡΑΒΟ! Η 96 ΑΔΤΕ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ!

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Η 96 ΑΔΤΕ σε μια σεμνή τελετή τίμησε 35 συμπολίτες μας οι οποίοι συμμετέχουν στο τμήμα Εθνοφυλακής Χίου. 

Όπως τόνισε ο στρατιωτικός διοικητής Δημόκριτος Κωνσταντάκος, που υποδέχτηκε έναν έναν τους καλεσμένους του στην είσοδο του Ομηρείου, τόνισε την συμβολή των Εθνοφυλάκων στον τομέα της εθνικής ασφάλειας και απεύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμβολή τους, από όλη την στρατιωτική οικογένεια.

Οι αντισυνταγματάρχες Δημήτριος Τσαφούλιας και Ευάγγελος Λαϊνας αναφέρθηκαν στη σημασία που δίνει το υπουργείο εθνικής άμυνας στους Εθνοφύλακες, αφιερώνοντας μάλιστα το 2017 στους Έφεδρους- Εθνοφύλακες ενώ έγινε εκτενή αναφορά τόσο στις πραγματοποιηθείσες ενέργειες για την εκπαίδευση τους όσο και στον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων. 
Πηγή: tvpatrida.gr

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...