ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Παρά τον καύσωνα η 88 ΣΔΙ συνεχίζει «μεθ ορμής ακαθέκτου»!!!

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Από 3 μέχρι 7 Ιουλίου  θα φιλοξενήσει το Διοικητή και σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων(ΣΣΑΣ). Κατά τη διάρκεια της παραμονής ,οι σπουδαστές  θα πραγματοποιήσουν  επισκέψεις σε αρχαιολογικούς, θρησκευτικούς, ιστορικούς  χώρους και μουσεία. Επίσης θα παρακολουθήσουν  εκπαιδευτικές  δραστηριότητες της 88 ΣΔΙ και Μονάδων του ΠΝ και της ΠΑ .

Ταυτόχρονα, όπως είναι ήδη γνωστό, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί από 1 μέχρι 7 Ιουλίου στη ν. Λήμνο, άσκηση αξιολόγησης – επιστράτευσης Μονάδας του σχηματισμού και πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού εφέδρων.

            Το σύνολο των δραστηριοτήτων αποσκοπούν στην εκπαίδευση του προσωπικού , την ανάδειξη του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων και τη συμβολή στην εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της Περιοχής  ευθύνης της 88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ».
ΠΗΓΗ: limnosreport.gr/

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...