ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Βρέθηκαν 7 εκατομμύρια ευρώ για το εφάπαξ 120 στελεχών της ΠΑ

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Το ΓΕΑ κατάφερε με μια σειρά περικοπών που όπως φάνηκε μπορούσαν να γίνουν, να εξοικονομήσει 7 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα διαθέσει για το εφάπαξ 120 στελεχών που το περιμένουν εδώ και πάρα πολύ καιρό! Ενδέχεται τα χρήματα αυτά να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες περισσοτέρων στελεχών.

Πως βρέθηκαν τα χρήματα; Η απάντηση νομίζουμε είναι απλή: κάποιοι ασχολήθηκαν σοβαρά. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Αρχηγός ,οι επιτελείς του ή οποιοσδήποτε άλλος. Σημασία έχει αυτό που πολλές φορές έχουμε επισημάνει. Αν υπάρξει σοβαρή και μεθοδική ενασχόληση με τα θέματα του ανθρώπινου δυναμικού από τη μία και του ουσιαστικού συμμαζέματος εξόδων από την άλλη, μπορούν να βρεθούν λύσεις.

Ελπίζουμε ότι αυτό θα ΄ναι μόνο η αρχή.

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...