ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Το μοναχικό παιχνίδι του νέου Δκτη της 204 ΜΓΑΠ!

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, ως Δκτης της 204 ΜΓΑΠ, ο Επγός (ΤΟΠ) Γεώργιος Συρακούλας, αντικαθιστώντας τον εξαίρετο Αξκό και άνθρωπο, Επγό (ΤΟΠ) Στέφανο Γαλανό.

Η 204 ΜΓΑΠ συνδέει, τον Επγό Γεώργιο Συρακούλα από τα παιδικά του χρόνια, όταν ο πατέρας του είχε διατελέσει και εκείνος Δκτης, στην ίδια Μονάδα, αφήνοντας του ένα παιδικό παράπονο, στη Μονάδα υπάρχει ένα και μοναδικό σπίτι για οικογένειες, αυτό του Δκτη, ο Γιώργος αναγκαστικά δεν είχε άλλα παιδιά για να παίξει μαζί τους και ο μοναδικός του παιδικός φίλος για εκείνη την εποχή, ήταν μία μπάλα ποδοσφαίρου, έτσι ως παιδί τότε του έμεινε χαραγμένο το μοναχικό παιχνίδι.

Εμείς εδώ στο Enoplos, γνωρίζοντας τους δύο προαναφερθέντες Αξκούς τους ευχόμαστε ολόψυχα εκτός από υγεία, στο μεν Στέφανο καλή συνέχεια στην ήδη πετυχημένη καριέρα του, στο δε Γιώργο, καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και είμαστε απόλυτα σίγουροι, ότι θα ασκήσει σοβαρή και δημιουργική Διοίκηση στη 204 ΜΓΑΠ.
Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...