ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Εξοπλισμό στη δομή ΑμεΑ αμπελώνα δώρισε η 110 Πτέρυγα Μάχης

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Δείχνοντας την ευαισθησία και το κοινωνικό τους πρόσωπο σε ευπαθείς ομάδες όπως είναι τα Άτομα με Αναπηρία, ο Διοικητής και κλιμάκιο της 110 Π.Μ. προέβησαν σε μία δωρεά εξοπλισμού, η οποία θα συνεισφέρει στη διαμόρφωση χώρου ψυχαγωγίας στο πλαίσιο της ανακαίνισης  της νέας πτέρυγας που πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί στη Δομή Αμπελώνα.

Συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Π.Θεσσαλίας κα Ριζούλη Δήμητρα, συνομίλησαν μαζί της για θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη ομάδα ΑμεΑ , τις ανάγκες και τις δυνατότητές τους, περιηγήθηκαν στους χώρους της δομής και ανανέωσαν για μια μελλοντική συνεργασία.

Η Πρόεδρος ,οι εργαζόμενοι και οι περιθαλπόμενοι ευχαρίστησαν το Διοικητή κο Καραμεσίνη Κων/νο για την ευγενική του δωρεά στη Δομή Αμπελώνα.


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...